1kr.ua

Найвищий бал: інспекція вокзалів Кривого Рогу на інклюзивність | 1kr.ua

Місто

Активісти громадської організації «Рух без меж» у Кривому Розі перевірили три залізничні станції на інклюзивність: Кривий Ріг-Головний, Рокувату і Червону. Вони оцінили доступність входів, вбиралень, кас та парковок для людей з інвалідністю. Чи відбулися ...

БІЛЬШЕ

Активісти громадської організації «Рух без меж» у Кривому Розі перевірили три залізничні станції на інклюзивність: Кривий Ріг-Головний, Рокувату і Червону. Вони оцінили доступність входів, вбиралень, кас та парковок для людей з інвалідністю. Чи відбулися зміни за рік і що ще потрібно покращити?

 

 

Це відео створене за підтримки програми «Голоси України» (Voices of Ukraine). Програму реалізує Європейський центр свободи преси та медіа (European Centre for Press and Media Freedom) у партнерстві з The Fix Media Foundation. Програма є частиною Ініціативи Ганни Арендт (Hannah-Arendt-Initiative) і фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини (German Federal Foreign Office). Програма «Голоси України» (Voices of Ukraine) не впливає на редакційну політику, а цей матеріал містить виключно погляди редакції та інформацію, отриману редакцією.

 

 

Більше читайте в статті: https://1kr.ua/ua/news-93521.html

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах