1kr.ua

Розмінування на Зеленодольщині, 90-й день війни

Експерт-КР

Понад 30 вибухів впродовж одного дня і понад 500 - за тиждень. Такі результати розмінувань територій у Криворізькому районі. Розмінування проводяться зокрема і для того, щоб фермери могли обробляти поля, вирощувати урожай і забезпечувати Україну продуктам...

БІЛЬШЕ

Понад 30 вибухів впродовж одного дня і понад 500 - за тиждень. Такі результати розмінувань територій у Криворізькому районі. Розмінування проводяться зокрема і для того, щоб фермери могли обробляти поля, вирощувати урожай і забезпечувати Україну продуктами. Більшість снарядів, які тут знешкодуються - це заборонені касетні снаряди, саме ними "засипають" нашу територію російські війська. "Роботи багато, але ми все робимо і ми переможемо", - каже начальник групи піротехнічних робіт ДСНС України в Дніпропетровській області Володимир Адамов. "Нічого незнайомого чи підозрілого не беріть до рук, якщо помітили щось таке - негайно викликайте поліцію та ДСНС", - нагадує начальник військової адміністрації Криворізького району Євген Ситниченко. Усі служби працюють злагоджено і щодня наближають перемогу над російськими агресорами.

Які слова підтримки і подяки ви б хотіли сказати людям, які розміновують нашу землю? Напишіть у коментарях! Поширте це відео, щоб нагадати друзям про необхідність дбати про свою безпеку!

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах