1kr.ua

Великодні свята у Дніпропетровській області

Місто

Поліція Дніпропетровщини забезпечить охорону публічної безпеки під час великодніх свят
За порядком у святкові дні слідкуватимуть близько 2-х тисяч поліцейських, майже 200 бійців Національної гвардії, курсанти університетів внутрішніх справ. Поліцейські...

БІЛЬШЕ

Поліція Дніпропетровщини забезпечить охорону публічної безпеки під час великодніх свят
За порядком у святкові дні слідкуватимуть близько 2-х тисяч поліцейських, майже 200 бійців Національної гвардії, курсанти університетів внутрішніх справ. Поліцейські охоронятимуть публічну безпеку та контролюватимуть дотримання карантинних норм.
Про це розповів заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.
- На Дніпропетровщині діють карантинні обмеження помаранчевої зони, що дозволяє проводити великодні свята, дотримуючись певних правил. Зокрема, віряни можуть перебувати у храмі, але виключно у масках і не більше як одна особа на 5 м2. На вулиці люди мають дотримуватися соціальної дистанції у 1,5 м один від одного.
Володимир Богоніс зазначив, що на Дніпропетровщині богослужіння відбудуться у 780 храмах. Він звернувся до мешканців області з проханням дотримуватись карантинних обмежень, не порушувати громадський порядок, щоб святкування пройшли безпечно та спокійно.
- Поліція Дніпропетровської області закликає громадян до толерантного ставлення один до одного, уникати конфліктних ситуацій, звертати увагу на підозрілі речі, не намагатися самостійно їх оглядати, а одразу телефонувати на «102» або повідомляти поліцейських.
Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах