1kr.ua

Затримання криворіжця за вчинення розбою та вбивства

Події

Під час спецоперації поліцейські затримали криворіжця, який більше чотирьох років розшукувався за вчинення розбою та вбивства.
Після оголошення вироку суду підозрюваний звільнився від електронного браслету, та з метою уникнути покарання втік з місця пр...

БІЛЬШЕ

Під час спецоперації поліцейські затримали криворіжця, який більше чотирьох років розшукувався за вчинення розбою та вбивства.
Після оголошення вироку суду підозрюваний звільнився від електронного браслету, та з метою уникнути покарання втік з місця проживання.
За оперативною інформацією працівники поліції встановили, що останній може знаходитись за місцем мешкання рідних в с. Червоні Поди Криворізького району.
Так, 26 лютого оперативні співробітники відділення поліції № 3 (Покровське) Криворізького районного управління поліції спільно з підрозділом спеціального призначення КОРД затримали злочинця, який на час затримання ховався від правоохоронців у дивані.
Слідством було встановлено, що наприкінці січня 2016 року на одній із вулиць Покровського району підозрюваний здійснив розбійний напад на жінку, спричинивши останній тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких жінка померла. Протягом майже трьох років чоловік перебував під вартою, однак в травні 2019 року суд, до винесення остаточного покарання, змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслету.
В травні 2020 року 30-річного чоловіка судом було визнано винним та засуджено до 17-ти років позбавлення волі за вчинення злочинів передбачених ч.2 ст. 115 (вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Усвідомлюючи тяжкість покарання зловмисник звільнився від електронного засобу контролю та зник зі свого місця мешкання. Поліцією чоловіка було оголошено в розшук.
Наразі криворіжець перебуває під вартою, з подальшим відбуванням покарання за вчинення особливо тяжких злочинів строком на 17 років позбавлення волі.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах