1kr.ua

Безпечні свята

Інші

Поліція Дніпропетровської області закликає батьків зробити зимовий відпочинок безпечним
Ювенальна превенція Дніпропетровської області звертається до батьків не залишати маленьких дітей самих вдома, нагадати їм про правила поведінки на вулиці та в осел...

БІЛЬШЕ

Поліція Дніпропетровської області закликає батьків зробити зимовий відпочинок безпечним
Ювенальна превенція Дніпропетровської області звертається до батьків не залишати маленьких дітей самих вдома, нагадати їм про правила поведінки на вулиці та в оселі.
Заступник начальника відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Михайло Огаренко розповів, що лише минулого року під час новорічних та різдвяних свят на дорогах області було травмовано три дитини-пішохода. Ще сім неповнолітніх потрапили до медичних закладів з гострою алкогольною інтоксикацією.
«Щоб запобігти цій сумній статистиці, у всіх територіальних підрозділах поліції області створені мобільні групи реагування із залученням поліцейських ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції. Поліцейські проводитимуть перевірки закладів торгівлі на продаж неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів. Продавцям-порушникам загрожує адміністративна відповідальність за ч. 2 ст. 156 КУпАП» - розповів він.
Ювенальні поліцейські побажали дітям безпечного відпочинку та позитивних вражень.

Коментар: Михайло Огаренко - заступник начальника відділу ювенальної превенції УПД

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах