1kr.ua

alyona alyona - Rayon (feat. Fatbelly)

Культура

Я якось рилася в інстаграм і наткнулася на блогерське відео з дуже сильним соціальним підтекстом про насилля в сім’ї над дітьми. Всі ролі в ньому виконував один хлопець - Zheka Fatbelly. То був захват! Вся його сторінка була заповнена гумором та різними м...

БІЛЬШЕ

Я якось рилася в інстаграм і наткнулася на блогерське відео з дуже сильним соціальним підтекстом про насилля в сім’ї над дітьми. Всі ролі в ньому виконував один хлопець - Zheka Fatbelly. То був захват! Вся його сторінка була заповнена гумором та різними мотиваційними відео. Я вирішила написати йому особисто і подякувати за те, що він транслює близькі мені цінності.
А у нас, як виявилося, вже була переписка де він ще на початку моєї кар’єри пропонував мені спільну роботу, ну я подякувала, і запитала чи пропозиція ще в силі?
Так у нас з’явилася ідея спільного треку. Але що може об’єднувати двох простих людей? Ми подумали, що 100% - рідний район. В мене була демка карантинна, вона сподобалася Жені і він написав крутий куплет і свій варіант приспіву. Хочеться, щоб це качало наші рідні райони.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах