1kr.ua

Сергій Притула про Фреймут, зустріч із Зеленським і чотири знайомства з Кличком. Зе Інтерв'юер

Інтерв'ю

Сьогодні в «Зе Інтерв'юер» – гість, з яким ми вперше поговорили три роки тому. Тоді, як і зараз, він був одним з найпопулярніших телеведучих України, але цього року він дає інтерв’ю в новому статусі – як кандидат у мери Києва. Сергій Притула – знову в «Зе...

БІЛЬШЕ

Сьогодні в «Зе Інтерв'юер» – гість, з яким ми вперше поговорили три роки тому. Тоді, як і зараз, він був одним з найпопулярніших телеведучих України, але цього року він дає інтерв’ю в новому статусі – як кандидат у мери Києва. Сергій Притула – знову в «Зе Інтерв'юер». Сергій розповів про політичні пропозиції партій Порошенка і Вакарчука, свою зустріч із Президентом Зеленським, декларацію кандидата в мери, недовіру до колишньої співведучої Ольги Фреймут і чи веде корпоративні заходи.

Чи правда, що Сергій Притула ходить з охороною? Чому він відмовляється від корпоративів? Чи міг Вакарчук стати президентом України? Чи подобається Притулі Зеленський? Чи обговорював Притула своє рішення йти в політику з родиною? Чим Сергій відрізняється від інших шоуменів у політиці?

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах