1kr.ua

Jerry Heil - #БОМБА_РАКЕТА_ПУШКА_ГРАНАТА [Прем'єра клiпу]

Культура

Новий кліп JERRY HEIL на пісню #БОМБА_РАКЕТА_ПУШКА_ГРАНАТА сміливо можна назвати новим форматом в українському шоу-бізнесі! Щоб зняти справжній музичний екшн за сценарієм, знадобилося три доби часу. В основі сюжету історія дівчини, яка залежна від шопінгу...

БІЛЬШЕ

Новий кліп JERRY HEIL на пісню #БОМБА_РАКЕТА_ПУШКА_ГРАНАТА сміливо можна назвати новим форматом в українському шоу-бізнесі! Щоб зняти справжній музичний екшн за сценарієм, знадобилося три доби часу. В основі сюжету історія дівчини, яка залежна від шопінгу і так мріє про кар’єру кур’єрки, що кидає задля цього стару роботу в офісі.
На майданчику була задіяна величезна кількість акторів, а в сценах з танцями підлітки впізнають своїх кумирів з ТікТоку — популярних українських блогерів з Top Team House.
«Кліп стане першим в новій ері моїх відеоробіт, яку я нарекла МЕМклама — коли бренд стає головним героєм відео, довіряючи моєму баченню! Для цього бренду потрібно не боятися самоіронії, тому що майбутнє реклами, як вже писав американський Форбс — за мемасами! - коментує співачка свій новий кліп. - Ідеальним партнером в кліпі #БОМБА_РАКЕТА_ПУШКА_ГРАНАТА стали Raketa, яка до цього мало була проявлена у інших артистів, і я вирішила закрити під них весь кліп! Плюс гіпермаркет АШАН, які до цього взагалі ні з ким не співпрацювали, але повірили в нашу історію!».
Яна настільки вжила я в роль кур’єрки, що, ходять чутки, в рамках промо кліпу буде самостійно в своєму гарячому кур’єрському костюмі розвозити замовлення від Raketa! «Задля зйомок мені довелося за один день навчитися кататися на лонгборді та скутері!» — ділиться в своєму інстаграм Jerry Heil!

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах