1kr.ua

Uliana Royce - Sayounara

Культура

Революційний прорив Uliana Royce
Міжконтинентальний феномен і культурне явище, що сколихнуло своєю масовістю світ - K-pop – нарешті дібрався до українського шоу-бізнесу. У нашій країні революційний музичний прорив відбувся завдяки юній співачці і попул...

БІЛЬШЕ

Революційний прорив Uliana Royce
Міжконтинентальний феномен і культурне явище, що сколихнуло своєю масовістю світ - K-pop – нарешті дібрався до українського шоу-бізнесу. У нашій країні революційний музичний прорив відбувся завдяки юній співачці і популярній блогерці - Uliana Royce.
Сьогодні молоде і прогресивне покоління артистів відчуває і задає тренди, які з часом стають мейнстрімом. Яскравим підтвердженням цього стала амбітна співачка і трендсеттер з багатотисячною Instagram-аудиторією Uliana Royce. Улюблениця тінейджерів представила новий хіт «Sayounara» - компіляцію східних мотивів і української автентики.
«Спільно з моїм саунд-продюсером, талановитим музикантом і популярним виконавцем Артемом Пивоваровим ми зробили, як мені здається, стильний драйвовий трек. Він став результатом мого творчого пошуку, захоплення мудрістю східних країн, і знайомством з K-pop-рухом. У нас вийшла полікультурна композиція, яка поєднала японські, корейські і українські музичні настрої», - каже Uliana Royce.
Слідом за піснею дівчина презентувала кліп - це музично-візуальна історія в японо-корейській стилістиці, дія якої відбуваються на стику двох реальностей. Авторами нетривіального відео стали Максим Шелковников і Денис Маноха, а продюсером зйомки виступив Віталій Денчук. Режисери протягом місяця зі своєю командою відтворювали високотехнічні конструкції і продумували спецефекти, які не поступаються голлівудським екшнам. В цілому, над створенням кліпу працювала команда більш ніж із шістдесяти професіоналів, була проведена масштабна робота художників-декораторів, які в умовах павільйону побудували справжнє містечко з будинками і вулицями, створили японо-корейські написи і вивіски, які надають кліпу необхідного східного ефекту, а українського колориту надав наш національний музичний інструмент - бандура. А самій Уляні довелося освоїти водіння мотоцикла та вперше в житті взяти в руки справжню катану.
«Це було досить складно, тому що, по-перше, - це холодна зброя. По-друге, вона була гостро заточена, а по-третє, катана була досить важкою, і я зобов'язана була бути дуже уважною, так як на близькій відстані від мене працювали танцюристи!» - ділиться співачка.
Хореограф-постановник Руслан Махов доповнив сцени реальним боєм двох спортсменів-кендоістів, тим самим адаптувавши бойове мистецтво в сучасний танцювальний перформанс.
«Одним з наших завдань було впровадити різні TikTok-фішки, щоб фоллоувери разом зі мною могли ставати частиною «Sayounara»- розучувати рухи та переймати dance-ритми. Це особливе відео ще від того, що в ньому одну з ролей зіграла моя молодша сестра Єсенія», - зазначає артистка.
«Sayounara» обіцяє стати новим витком у розвитку артистки Uliana Royce і кардинально відрізнятися від того, що до сьогоднішнього дня було представлено на медіаринку України.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах