1kr.ua

KAZKA — Пісня Сміливих Дівчат [Official Music Video]

Культура

Гурт KAZKA з гордістю представляє відеокліп на вже відому Пісню Сміливих Дівчат.
Цей кліп - результат співпраці з відомим британським Pulse Production, а очолила креативну команду Саванна Сетен, та сама режисерка, котра тонко відчула та розкрила тему п...

БІЛЬШЕ

Гурт KAZKA з гордістю представляє відеокліп на вже відому Пісню Сміливих Дівчат.
Цей кліп - результат співпраці з відомим британським Pulse Production, а очолила креативну команду Саванна Сетен, та сама режисерка, котра тонко відчула та розкрила тему пісні, що об’єднує усіх жінок, незалежно від кольору шкіри та віросповідання.
Казковим фоном для відео стали абсолютно різні частини міста Дубаї: дах хмарочоса Crown Plaza відкриває могутній вид на нічний центр міста та Шейк Заїд Роуд, заповідник дикої природи Рас-Аль-Хор і, звичайно, глядач впізнає в краєвидах відомий Бурдж Халіфа та унікальну Рамку Дубаї.
Окрім того, особливістю кліпу стало те, що він виконаний виключно у чорно-білих тонах, що надає красі цього сучасного міста унікального відтінку.
Креативна команда працювала з місцевими арабськими дизайнерами над створенням образів Олександри Заріцької. Чуттєві рухи на даху належать Наілє (GRLS), чий голос також можна почути у пісні.
Відео обіцяє стати знаковим у творчому розвитку KAZKA, адже несе важливі меседжі та окреслює шлях вольової та непохитної людини – жінки!

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах