1kr.ua

JERRY HEIL feat. RefaceAI — Блогер [Lyric-video]

Культура

Блогер – саундтрек до проекту FAKE від НОВОГО КАНАЛУ про людей, які живуть для інсти. Це не обов’язково блогери!
Ми божеволіємо від інсталакшері інстаграм картинки. Але що з цього правда?
Я говорю про залежність від речей, статусу і зовнішньої оцінк...

БІЛЬШЕ

Блогер – саундтрек до проекту FAKE від НОВОГО КАНАЛУ про людей, які живуть для інсти. Це не обов’язково блогери!
Ми божеволіємо від інсталакшері інстаграм картинки. Але що з цього правда?
Я говорю про залежність від речей, статусу і зовнішньої оцінки.
Але! Думаєш, всі блоги - фейк? Це стереотип! Я починала з блогерства і знаю кухню зсередини. Не всі інфлюенсери такі! Блогери — нове покоління ЗМІ, більшість з яких дбають про наслідки своїх вчинків. Так що це стьоб моїм голосом, та не від мого імені. Я просто волаю в голос з залежності, яка є і в мене, з агонії в гонці за гаджетами. Але приймаю віртуальність, що стала реальністю. Рамки визначаєш тільки ти!
P.S.: Насправді іншим на нас пофіг.
Текст я написала в знаковий для себе день — коли мій YouTube-канал видалили. Мені пообіцяли закрити канал, якщо не сплачу штраф за виконання каверів (це виявилося нелегальним!). Довелося попрощатися з 200-ми відео.
Цілу добу мене підтримувала подруга Оля Боравльова, яка стала в той вечір моєю музою, а потім – коучем! Вона, як тисячі підписників того дня, які підтримували мене морально і навіть почали збирати суму на виплату штрафу, сказала: «Це знак. Треба робити СВОЮ музику!» Але вона також додала, що музика ця має бути злободенною, має чіпляти. «Що ти хотіла сказати своїми попередніми піснями?» Я не мала відповіді. Я писала їх, бо просто відчувала щось, без причини і чіткої цілі. «А напиши трек про блогера!» Я відчула, як в її голосі з’явилася іскра — те ж саме відчула у себе в грудях. Так ніби це був рятівний круг, за який можна вхопитися, щоб не втопитися в своїх сльозах і не загрузнути в депресії. І я написала! Одразу ж! Випереджую запитання про мову: Оля розмовляє російською, я цілий день була на телефоні з нею, тож і текст мені прийшов відповідний. І я вирішила, що не зміню те, що стало частинкою цікавої історії. Це саме той трек, який започаткував усе, що ви вже чули від мене!

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах