1kr.ua

Злата Огневич - Богиня

Культура

Злата Огнєвіч і бренд Anabel Arto презентують спільний проєкт
Сучасний світ далекий від ідеального. Не всі дівчата мають параметри 90-60-90 та довге шовкове волосся, не всі люблять готувати та прибирати. Дехто ненавидить спорт, дехто обожнює смачно п...

БІЛЬШЕ

Злата Огнєвіч і бренд Anabel Arto презентують спільний проєкт
Сучасний світ далекий від ідеального. Не всі дівчата мають параметри 90-60-90 та довге шовкове волосся, не всі люблять готувати та прибирати. Дехто ненавидить спорт, дехто обожнює смачно поїсти і докоряє собі за це. При цьому далеко не всі можуть прийняти себе, дозволити собі бути собою!
Злата Огнєвіч та бренд спідньої білизни Anabel Arto об’єдналися та відзняли кліп до пісні «Богиня». Мета кліпу — донести до суспільства важливу думку: кожна дівчина та жінка особлива і бездоганна, незважаючи на вагу, вік, професію й інші особливості.
Основна ідея проєкту — висвітлення унікальності різних жінок. У кожної з них своя історія, професія, хобі. Вони всі різні, як за зовнішністю, так і за характером Проте кожна особливо прекрасна, по-своєму.
«Я вже довгий час виношувала ідею створення такого відео, адже пісня «Богиня» саме про це: про жіночу красу, індивідуальність та особисту магію кожної з нас. Вона зачіпає тему самооцінки кожної жінки, а також суперсили, яка допомагає щодня відчувати себе богинею. Я щаслива, що разом з брендом Anabel Arto мені нарешті вдалося втілити в життя ці думки», — поділилась Злата Огнєвіч.
Пісня «Богиня» у виконанні Злати Огнєвіч засвідчує, що в кожній жінці живе справжня Богиня. У кожній є той самий стрижень, що робить її унікальною і неповторною.
Прийняття себе, підвищення власної самооцінки — теми, що останнім часом порушуються в суспільстві все частіше. Злата зізналася, що це автобіографічний трек. Свого часу їй довелося подолати багато перешкод, щоб знайти гармонію між собою та навколишнім світом і відчути себе Богинею.
Режисером відеороботи став Тарас Голубков, відомий за кліпами для Monatik, “Скрябіна”, Zivert та Філіппа Кіркорова.
«Головна ідея відео полягає в тому, що наші героїні справжні: вони різного віку, статури та гендерної ідентичності. Але краса кожної непідвладна жодному з цих факторів.
Найголовніше, що я хотів показати – коли ти в гармонії з собою, твоя внутрішня впевненість неймовірно збільшує енергію та харизму, яку випромінює будь-яка дівчина. І тоді навіть те, що не вважається модельною зовнішністю, набуває свою естетику та красу», – розповів Тарас Голубков.
Виробництвом кліпу займалася команда продакшну «Інакше studio».
Героїнями відео стали Злата Огнєвіч, Юлія Сахневич — хореограф, Маргарита Верховцева — учасниця шоу "Топ-модель по-українськи", Людмила Луцук — інстагблогер «Люда з Голівуда» та Вероніка - 58річна модель агенції “Happy Old Models”.
Цей проєкт неодмінно допоможе вам розібратися в собі, відчути ту силу, яка може таїтися глибоко в душі. Ми можемо все! Необхідно лише прийняти себе такими, якими ми є.
Цінувати і поважати себе — головний меседж треку.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах