1kr.ua

ALYOSHA - НеВоНа | Lyric Video

Культура

Для нового відео співачка ALYOSHA кардинально змінила образ
Тиждень тому популярна співачка ALYOSHA заінтригувала своїх Інстаграм-фоловерів радикальною зміною образу, поставши брюнеткою. Як з'ясувалося, на експеримент із зовнішністю артистка пішла зара...

БІЛЬШЕ

Для нового відео співачка ALYOSHA кардинально змінила образ
Тиждень тому популярна співачка ALYOSHA заінтригувала своїх Інстаграм-фоловерів радикальною зміною образу, поставши брюнеткою. Як з'ясувалося, на експеримент із зовнішністю артистка пішла заради створення лірик відео на трек «Не вона».
За словами співачки, ідея треку народилася в київських заторах, коли настрій навіяв мелодію і слова. І доповнила: «Виходити влітку з релізом не планувалося: робота над треком зайняла близько року, а постійні експерименти з саундом не дозволяли озвучити точних термінів».
Трек «Не вона» доповнює лірик-відео, в якому артистка змінила чотири образи, поставши рудою, брюнеткою, блондинкою і з незвичайним для себе малиновим кольором волосся.
«Це, хоч і не моя історія, але навіяна вона моїми спостереженнями і написана на основі реальних подій з життя реальних людей. Історія про трохи дивні стосунки, де один партнер закохується у вигаданий образ, замість того, аби прийняти партнера таким, яким він є насправді. За традицією, через якийсь час, такі відносини стають дуже «веселими» або припиняються зовсім. А люди втрачають дорогоцінний час даремно. Нехай вам пощастить знайти свою людину і прийняти його справжнім, вашим, рідним», - прокоментувала ALYOSHA.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах