1kr.ua

Володимир Завадюк про драми «Голосу країни», сумніви Могилевської і #ДанТіна. Зе Интервьюер

Інтерв'ю

Героєм нового епізоду проекту «Зе Интервьюер» став Володимир Завадюк – керівник управління Big Entertainment Shows 1+1 Media, креативний продюсер і шоураннер проектів «Голос країни» і «Танці з зірками». Володимир розповів нам про складнощі в роботі з зірк...

БІЛЬШЕ

Героєм нового епізоду проекту «Зе Интервьюер» став Володимир Завадюк – керівник управління Big Entertainment Shows 1+1 Media, креативний продюсер і шоураннер проектів «Голос країни» і «Танці з зірками». Володимир розповів нам про складнощі в роботі з зірками, резонанс навколо своїх проектів, конкуренцію і співпрацю на медіаринку, жорсткість і дипломатію в роботі з зірками, підхід до відбору учасників у шоу та багато іншого.

Коли чекати новий сезон «Танців з зірками»? Чи можна потрапити у «Голос країни» за гроші? Як Ольга Фреймут знепритомніла на зйомках «Голосу»? Як Святослав Вакарчук співав пісню, не знаючи слів? Чому Наталя Могилевська трохи не відмовилася від участі в «Танцях»? Як від суддів «Голосу» до останнього приховували участь доньки прем’єр-міністра? Чи правда «Новий канал» хоче відновити «Фабрику зірок»? І чи реальні #ДанТіна?

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах