1kr.ua

KOZAK SYSTEM - Повінь (official video)

Культура

Зірка "Кіборгів" та "Захара Беркута" рятував кохання в новому кліпі Kozak System

Справді, кохання буває бурхливим. Потужне, нестримне та водночас небезпечне кохання, яке уносить після себе все, часом не залишає віри в світле почуття. Змиває, немов ...

БІЛЬШЕ

Зірка "Кіборгів" та "Захара Беркута" рятував кохання в новому кліпі Kozak System

Справді, кохання буває бурхливим. Потужне, нестримне та водночас небезпечне кохання, яке уносить після себе все, часом не залишає віри в світле почуття. Змиває, немов Повінь.

Це порівняння дуже доречне до нової пісні KOZAK SYSTEM "Повінь" та кліпу до неї, який зняв відомий режисер Віктор Придувалов.
Дівчину, яку зіграла Анна Заклецька, тримають в заручниках, а головний герой (Андрій Ісаєнко) приходить її визволяти. Це влучна алюзія: коли ти знаходишся в полоні власних темних думок - коханню буває дуже складно пробитися до тебе. Але завжди знайдеться той, хто допоможе коханню відбутися.

Андрій Ісаєнко розповів, що він одразу погодився зіграти в кліпі KOZAK SYSTEM, який потоваришував з хлопцями під час спільних зйомок одного телепроекту:
«Я одразу ж погодився взяти участь у зйомках, бо, як на мене, KOZAK SYSTEM - один з найкрутіших гуртів сучасного українського року. Працювалося дуже легко: крута команда, а що ще потрібно? Коли навколо гарні люди - то і робота в задоволення! Дуже радий, що таким чином підтримав сучасну українську музику, яка почала дуже стрімко розвиватися. Най так і триває».
Текст пісні належить двом авторам: Гліб Бабич, український воїн, написав заспів, а відомий поет-пісняр Микола Бровченко - приспів. Це вже не перша співпраця дуету авторів та гурту.

Фронтмен гурту, Іван Леньо, розповідає про головний сенс пісні:
"Буває так, коли ти дуже любиш когось, але разом ви бути не можете. Характери не підходять чи щось кармічне. Ви проживаєте життя, але не відчуваєте себе щасливими. Намагаєтесь зрозуміти, чому все не так. У ваших стосунках - злети та падіння, радість та сльози, але все одно ви розходитесь.

Багато хто розчаровується після цього в коханні. Але потім з'являється інша людина, яка своєю вірою в те, що любов може бути щасливою доводить тобі - світ не такий однобокий чи якось неправильно влаштований. І наприкінці кохання все ж перемагає".

"Повінь" - один з хітів з п'ятого студійного альбому "Закохані злодії". Саме його KOZAK SYSTEM презентує на найбільшому концерті в їх кар'єрі, який відбудеться в останній день зими, 29 лютого в Жовтневому палаці. Це одна з найочікуванніших подій в українській музичній спільноті та квитки розходяться напрочуд швидко. Не зволікайте та хапайте свої!

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах