1kr.ua

ALYOSHA - Планети | Official Video

Культура

Надихнувшись зворушливою історією кохання приятельки, ALYOSHA створила трек “Планети”. За словами співачки, та розповідь породила у її душі дуже різні емоції: від натхнення, щастя і радості до розпачу, розчарування і болю. Глибоке емоційне занурення в цю...

БІЛЬШЕ

Надихнувшись зворушливою історією кохання приятельки, ALYOSHA створила трек “Планети”. За словами співачки, та розповідь породила у її душі дуже різні емоції: від натхнення, щастя і радості до розпачу, розчарування і болю. Глибоке емоційне занурення в цю історію і дало поштовх для створення треку.

"Назва пісні — метафоричний образ двох несхожих світів, чоловічого і жіночого. Я порівняла ці дві протилежності з планетами, які обертаються на різних орбітах, їх тягне один до одного, але орбіти ніде не перетинаються. Це любов, якій не судилося бути такою, як ми звикли її сприймати, а любов на відстані! Ось так, все життя кохаєш людину, з якою не можеш бути разом", — прокоментувала ALYOSHA.

Над візуалізацією сингла працювала команда на чолі з режисером Інною Грабар.

Аби передати ідею поринання у думки співачки, знімальна група впродовж доби будувала конструкцію з екранів, яка ставила на меті відтворити 3д простір.

Загалом знімальний процес зайняв 17 годин. За цей час артистка змінила п’ять образів, які стали алегорією думок, ідей та вражень, у які ми “вдягаємось” впродовж дня.

“Я би назвала цю роботу — “Куди приводять наші мрії”, бо саме про це ми розповідаємо в кліпі. Головний акцент — на артистці. Мені подобається розкривати багатогранність ALYOSHA та з кожною роботою бачити її все глибшою. Але, нехай глядач відчує щось своє, для нього ми залишаємо три крапки”, — коментує режисер кліпу “Планети” Інна Грабар.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах