1kr.ua

Шоколадка - Кава з молоком / Official music video /

Культура

Дует «Шоколадка» повертається в український шоу-бізнес! Оленка та Мішель, українка та камерунець, дует який дав нове життя проекту «Шоколадка»; Більшість меломанів знають гурт за піснями «Хочу літа», «Джек», «Лечу на моря», «Ой, Васю, Васю», але оновлен...

БІЛЬШЕ

Дует «Шоколадка» повертається в український шоу-бізнес! Оленка та Мішель, українка та камерунець, дует який дав нове життя проекту «Шоколадка»; Більшість меломанів знають гурт за піснями «Хочу літа», «Джек», «Лечу на моря», «Ой, Васю, Васю», але оновлений склад встиг не лише записати більшу половину нового альбому, але й відзняти відео роботу на пісню «Кава з молоком». Довго обирали перший сингл з якого розпочати новий виток у творчості команди, але вирішили не відкидати філософію їхньої природи, - чорне і біле, що смакує лише разом.

Режисером відео роботи став Володимир Шурубура, який вирішив взяти напрямок мінімалізму, але не відмовитись від смачної та стильної картинки. «Ми поєднали дві стихії, два темпераменти, два начало - жіноче та чоловіче. Я довго думав над концептом цього кліпу, але вирішив, що все просте,- простіше лягає глядачу в око. Учасники легко підхопили настрій пісні, їх треба було лише ловити в кадрі, вони танцювали, усміхалися, дарували позитив один одному, і найцінніще те, що зовсмі не було акторської гри, вони передали моменти, що справді люблять це життя», - відкрив усі карти режисер.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах