1kr.ua

Jerry Heil - Вільна каса [Прем'єра кліпу]

Культура

Українська поп-виконавиця Jerry Heil, яка зовсім нещодавно стрімко увірвалася у вітчизняний шоу-бізнес з хітом Охрана отмєна, зібравший вже понад 12 мільйонів переглядів, презентувала нове відео на пісню Вільна каса. Фанатам артистки ця пісня вже добре зн...

БІЛЬШЕ

Українська поп-виконавиця Jerry Heil, яка зовсім нещодавно стрімко увірвалася у вітчизняний шоу-бізнес з хітом Охрана отмєна, зібравший вже понад 12 мільйонів переглядів, презентувала нове відео на пісню Вільна каса. Фанатам артистки ця пісня вже добре знайома з літа, але офіційну прем’єру співачка вирішила підкріпити яскравим і іронічним відеорядом, режисером якого виступив Діма Маніфест та Дмитро Шмурак.

Вільна каса - продовження супермаркетної саги Охрана отмєна, де метафорично людські відносини розкриваються в побутових ситуаціях з їжею.

Як зазначає співачка, лейтмотивом пісні служить історія, яка трапляється часто-густо: хлопець кидає дівчину через її зайву вагу. Але ж, фетшеймінг призводить лише до одного – він змушує людей відчувати сором , наслідком якого може бути депресія.

«У трек я вклала декілька основних месседжів. По-перше, іронічне ставлення до побуту, адже не існує нічого серйозного, тож єдиний правильний варіант дій в разі виникнення проблемної ситуації - висміяти її. По-друге, «люби мене дрищем і люби жиробасом» — прохання дівчини, головної героїні тексту, до хлопця побачити за зовнішньою оболонкою її душу, а не оцінювати «по обгортці». А також, висміювання застарілих традицій і рамок, що змушують почуватися неповноцінно: ніби є певний вік, до якого потрібно одружитися і народити. Я, як представник покоління Z, як ніхто інший знаю, як докучає коли родичі та друзі питають коли заміж»,- коментує Jerry Heil.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах