1kr.ua

Захар Беркут - офіційний трейлер (український)

Культура

Дивіться фільм «Захар Беркут» у кінотеатрах «Планета Кіно» з 10 жовтня 2019 року.

Жанр: драма, історія
Режисер: Ахтем Сеітаблаєв, Джон Вінн
В ролях: Роберт Патрік, Андрій Ісаєнко, Цегмід Церенболд, Томмі Фленаган, Олег Волощенко, Поппі Дрейто...

БІЛЬШЕ

Дивіться фільм «Захар Беркут» у кінотеатрах «Планета Кіно» з 10 жовтня 2019 року.

Жанр: драма, історія
Режисер: Ахтем Сеітаблаєв, Джон Вінн
В ролях: Роберт Патрік, Андрій Ісаєнко, Цегмід Церенболд, Томмі Фленаган, Олег Волощенко, Поппі Дрейтон, Алекс МакНіколл

Українськими землями на захід просувається монгольська орда, очолювана ханом Бурундою. На підступах до Карпат військо зупинилося, готуючись перетнути гори. Якось вночі двоє місцевих мисливців – брати Беркути – пробираються до ворожого табору та звільняють бранців. Розлючений хан готовий стерти з лиця землі усі карпатські поселення. Та у Захара Беркута (Роберт Патрік) є свій план як цьому протистояти.

Історична драма «Захар Беркут» – це екранізація однойменного твору Івана Франка, який побачив світ у 1883 році. Повторно екранізувати сюжет взявся режисер Ахтем Сейтаблаєв. Стрічка стала одним із переможців 9 пітчингу Держкіно та отримала 30 млн. грн. із необхідних 75 млн. грн. із державного бюджету. Виробництво стрічки проходить у тісній співпраці із колегами з США. Співрежисером стрічки став Джон Вінн, а над сценарієм працювали Ярослав Войцишек та Річард Ронат. Основні зйомки проводились у Карпатах, зокрема на озері Синевир та Манявському водоспаді.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах