1kr.ua

PianoБой feat. Alina Pash - Перша Леді

Культура

"Мене ніхто не любить та не полюбить. Бо я надто товста чи худа. Бо вже стара - за 30 перевалило. Бо в мене великий ніс, маленькі груди, короткі ноги. Бо я не маю таланта, не маю грошей, живу у провінції. Я ніколи нічого не досягну, бо, бо, бо… " Але ж па...

БІЛЬШЕ

"Мене ніхто не любить та не полюбить. Бо я надто товста чи худа. Бо вже стара - за 30 перевалило. Бо в мене великий ніс, маленькі груди, короткі ноги. Бо я не маю таланта, не маю грошей, живу у провінції. Я ніколи нічого не досягну, бо, бо, бо… " Але ж парадокс: я не зустрічав ще жодної нецікавої жінки. Я бачу, що у кожної з вас є своя суперсила, неповторна врода та цілий світ можливостей. Цінуй свою індивідуальність, розвивай свої таланти, досягай своїх цілей - й завжди знайдеться той, хто хоче бути поруч з такою, як ти.

“Перша Леді” - моя ода жіночому різнобарв‘ю та силі духа жінок, що міняють наш світ на краще. Хочеш бути боксеркою? Будь. Хочеш бути одиначкою? Нема питань! Хочеш волонтерити - вперед! Хочеш бути бізнемвумен - тільки за! Хочеш бути просто красивою, але народився чоловіком? Завжди знайдеться той, хто підтримає тебе.

Жінки мали і мають великий вплив на мене як на особистість, багато чого дали мені та наповнили моє життя новими змістами. Вважаю, що тільки у співпраці та взаємодії чоловіків та жінок народжується все найпрекрасніше у світі від дітей до музики. Як тільки я записав демо пісні, я відчув, що в ній не вистачає голосу сильної, вільної, коханої та дещо зухвалої жінки, й одразу в голові зазвучав голос Аліни Паш. Я надіслав їй пісню, вона її швидко підхопила та внесла свою неповторну girl-power - нові фарби у звучання та зміст.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах