1kr.ua

Оля Цибульська— Море

Культура

Гарячий трек “Море” став для Олі Цибульської справжнім експериментом. Незвичний саунд - це ризик нарешті бути цілком відвертою. Не ховати від глядача свої справжні емоції, слабкості та недоліки. А від журналістів та прихильників більше не ховати одну з...

БІЛЬШЕ

Гарячий трек “Море” став для Олі Цибульської справжнім експериментом. Незвичний саунд - це ризик нарешті бути цілком відвертою. Не ховати від глядача свої справжні емоції, слабкості та недоліки. А від журналістів та прихильників більше не ховати одну з своїх найбільш таємниць - причину, за якою береже чоловіка від публічності.

“Море” я написала багато років тому, коли мені, як води і кисню, бракувало найбажанішої в світі людини. На той момент я вже зустрічалася зі своїм майбутнім нареченим, але продюсери, з якими працювала після великого телевізійного проекту вимагали регулярно з’являтися на публіці з різними чоловіками, аби підігрівати цікавість преси. За два дні до нашого рейсу в Іспанію вийшла чергова обкладинка про мій новий бурхливий “роман”. Коханий не витримав, сказав, що більше не може ні з ким мене ділити і пішов. На море ми не полетіли. Я сиділа в своїй задушливій квартирі і згадувала його дотики. Саме тоді народилася ця пісня і саме тоді я зрозуміла чим насправді ризикую. Тієї ж ночі знайшла його і пообіцяла, що тепер наше щастя буде тільки нашим” - вперше відкрила таємницю Оля Цибульська.

Режисером відео стала Роксолана Кравчук. Кліпмейкер зізналася, що більше за все боялася перетворити Олю Цибульську на “чергову гламурну сексі кралю” без перчинки і душі. Та це виявилося абсолютно неможливо. Команді вдалося ідеально передати відчуття спеки, бо завдяки запальним танцям Цибульської гаряче на майданчику було всім.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах