1kr.ua

Роман Скорпіон «П'яний»

Культура

Новий кліп – це справжня захоплива love-story, в якій багато пригод, таємниць та звершень які ми пізнаємо ставши на стежку величного почуття.

«За буденністю та метушнею ми не помічаємо людей з якими можемо прожити щасливе життя. Саме цю тему пісні ...

БІЛЬШЕ

Новий кліп – це справжня захоплива love-story, в якій багато пригод, таємниць та звершень які ми пізнаємо ставши на стежку величного почуття.

«За буденністю та метушнею ми не помічаємо людей з якими можемо прожити щасливе життя. Саме цю тему пісні ми хотіли передати у кліпі, і мені здається, режисер своїм баченням змогла втілити ідею у картинці. Адже працювати з Інною було дуже легко, більше того, ми з нею на одній хвилі відчули, якою саме має бути ця робота. Коли тільки починали обговорювати ідею кліпу, паралельно я працював над створенням другого куплету пісні, а Інна дописувала сценарій. Ми були приємно здивовані, коли побачили фінал історії», – ділиться Роман Скорпіон.

«Ідея кліпу – не зациклюватись на повсякденних справах, а відволікатись і помічати речі, які відбуваються навколо нас, адже у вирі сьогоднішніх технологій і подій ми забуваємо про найголовніше – про кохання. Ми відзняли цікаву історію двох незнайомих людей, які випадково зустрічаються поглядами у шаленому ритмі життя, але через свою зайнятість вони втрачають можливість бути разом», – коментує режисер кліпу Інна Грабар.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах