1kr.ua

Нічна спецоперація: за декілька годин криворізькі поліцейські затримали 14 осіб з наркотиками та зброєю

Події

В ніч з 12 на 13 березня з метою недопущення на теренах міста наркозлочиності та злочинів пов’язаних з наркотиками, поліцейські відділень поліції сумісно з полком патрульної поліції та ТОР у 7 районах міста затримали 14 осіб. У яких вилучено 173 пластиков...

БІЛЬШЕ

В ніч з 12 на 13 березня з метою недопущення на теренах міста наркозлочиності та злочинів пов’язаних з наркотиками, поліцейські відділень поліції сумісно з полком патрульної поліції та ТОР у 7 районах міста затримали 14 осіб. У яких вилучено 173 пластикові трубочки з речовиною схожою на метамфетамін, 70 мл опію ацетильованого та 65 пакетиків марихуани, а також пістолет та 5набоїв калібру 9 мм.

Наразі за 13 фактами розпочаті досудові розслідування передбачені ст.309 КК України та за одним фактом – ст. 263 КК України. А усе вилучено направлено для проведення експертного дослідження.

Зокрема, працівниками Криворізького відділу поліції було розкрито 4 злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків: у раніше судимого чоловіка вилучено 10 мл опію-ацетильованого, у 56 річної жінки вилучено 5 мл цієї ж речовини, у 31 річного городянина - 38 трубочок з метамфетаміном, а у 58-річного чоловіка – 25 пластикових трубок з метамфетаміном.

Працівниками Покровського відділення поліції було вилучено у 37-річного місцевого мешканця 48 поліетиленових пакетів з ймовірно марихуаною, загальною кількістю 150 грамів. А працівниками Інгулецького відділення поліції було знайдено 30 трубочок з метамфетаміном у 27 річного городянина, та у 18-річного юнака - 20 пакетиків з ймовірно марихуаною.

В Тернівському районі поліцейські розкрили 2 злочини, а саме у місцевого громадянина виявили 40 мілілітрів з так званою «ширкою», а у 20-річного юнака пістолет і 5 бойових патронів та 43 трубочки з метамфетаміном.

Працівниками Металургійного відділення поліції у 28 річного чоловіка було виявлено 6 трубочок з метамфетаміном, у 24-річного – 17 пакетиків з марихуаною, а у 29 річного – 7 пакетиків з марихуаною.

У Саксаганському районі поліцейські затримали 22-річного чоловіка який мав при собі 1 фрагмент трубочки з метамфетаміном, а в його 21-річного друга – 6 трубок з цією ж речовиною, а працівниками Довгинцівського ВП у 41-річного чоловіка вилучено 4 флакони з так званою "ширкою".

Наразі за усіма фактами триває досудове розслідування та перевіряється причетність даних осіб до збуту наркотичних речовин на території міста.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах