1kr.ua

Запорізькі поліцейські викрили групу осіб, які організували он-лайн порностудію

Події

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Запорізькі області отримали інформацію про те, що група осіб за попередньою змовою організували діяльність студії в місті Запоріжжя по виготовленню та розповсюдженню продук...

БІЛЬШЕ

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Запорізькі області отримали інформацію про те, що група осіб за попередньою змовою організували діяльність студії в місті Запоріжжя по виготовленню та розповсюдженню продукції порнографічного характеру в глобальній мережі Інтернет за грошову винагороду.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили, що організатор злочинної групи – мешканець Дніпропетровської області 1993 року народження. Також до складу групи входять мешканці Запоріжжя, чоловік 1993 і жінка 1995 років народження.

05 листопада оперативники спільно зі слідчими із залученням спецпідрозділу «КОРД» провели одночасні обшуки за місцем мешкання фігурантів та за місцем роботи студії: в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, а також у Вознесенівському та Олександрівському районах Запоріжжя.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах