1kr.ua

Я, Ти, Він, Вона. Трейлер

Культура

Романтична комедія «Я, Ти, Він, Вона» створюється студією «Квартал 95» за підтримки Держкіно.

У кінотеатрах фільм з’явиться напередодні Нового року, 27-го грудня.

Стрічка розповідає про подружжя Ткаченків – Максима і Яну, які прожили в ш...

БІЛЬШЕ

Романтична комедія «Я, Ти, Він, Вона» створюється студією «Квартал 95» за підтримки Держкіно.

У кінотеатрах фільм з’явиться напередодні Нового року, 27-го грудня.

Стрічка розповідає про подружжя Ткаченків – Максима і Яну, які прожили в шлюбі 10 років. Не можна сказати, що це були щасливі 10 років, але й нещасними їх теж назвати не можна. Це були звичайні 10 років подружнього життя. Стосунки перетворилися на союз, любов – на повагу, а пристрасть – на обов'язок.

Так само спокійно та буденно Максим і Яна вирішили розлучитися. На той час перед обома вже відкрилися нові перспективи в особистому житті, кожен з них пробує знайти щастя поза шлюбом. Герої їхніх нових романів – Борис та Олена. Проте суд, не почувши вагомих причин для розлучення, дає подружжю місяць на примирення… Як буде розв’язаний цей любовний багатокутник і розповідає «Я, Ти, Він, Вона», режисерами якої стали сам Володимир Зеленський і голлівудський режисер Девід Додсон. Головні ролі у фільмі виконали Володимир Зеленський і Настя Коротка. Їхніх коханців зіграли Надя Дорофєєва і Євген Кошовий. Також у фільмі знялися Ольга Сумська, Станіслав Боклан, Оля Полякова, Сергій Бабкін і Юрій Ткач.

Саундтрек до фільму написав гурт «Антитіла». Крім того, у фільмі звучатимуть хіти у виконанні «Время и Стекло», Сергія Бабкіна та гурту «Без обмежень».

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах