1kr.ua

Наталка Карпа - «Ти мій тип»

Культура

Наталка Карпа під час зйомок кліпу “Ти мій тип” спробувала себе у ролі поліцейського

Заслужена артистка України, сонцезалежна Наталка Карпа презентувала нову відеороботу в якій розповіла про типи чоловіків, кохання з першого погляду, а також на д...

БІЛЬШЕ

Наталка Карпа під час зйомок кліпу “Ти мій тип” спробувала себе у ролі поліцейського

Заслужена артистка України, сонцезалежна Наталка Карпа презентувала нову відеороботу в якій розповіла про типи чоловіків, кохання з першого погляду, а також на добу перевтілилася у поліцейського і розповіла про переваги “найсексуальнішої” професії світу. Популярна українська співачка знову радує шанувальників творчими сюрпризами. Цього разу артистка презентує красивий, сучасний кліп з соціальним підтекстом. У новій відеороботі Наталка повністю перевтілилася у полісвумен та спробувала себе на місці патрульного. По сюжету артистка затримала правопорушника-мотоцикліста, роль якого виконав відомий в Україні стантрайдер Андрій Головня. Хлопець відразу ж звернув увагу на Наталю та почав стежити за нею в надії на зустріч. Чарівна та сексуальна Наталка у кліпі продемонструвала усі привілеї та особливості роботи поліції, чим почала популяризацію професії.

Цікавим фактом є те, що для зйомок команді потрібно було отримати безліч дозволів, один із них на перекриття значної частини Дарницького моста. На цій локації чотири байкери на чолі з головним героєм кліпу “Ти мій тип” та зачинателем руху стантрайдингу Андрієм Голякою робили екстремальні трюки на байках. Також співачка зізналася, що цим кліпом хотіла привернути увагу до питання гендерної рівності. Так, наприклад, за статистикою отриманою на кінець 2017 року сказано, що в українській поліції служить 22% представниць прекрасної статі. “Я на власні очі побачила, що жінки на рівні з чоловіками проходять підготовку, ночують в казармах, отримують та мають при собі табельну зброю, тощо. Тому тут жінки несуть на собі таку ж відповідальність, несуть свою службу і це також викликає великої поваги. Бо в наших головах вже склався стереотип, що подібні служби саме для чоловіків.” - поділилася співачка.

Останньою локацією став Департамент патрульної поліції, де на головну героїню чекав сюрприз - 120 курсантів влаштували великий флешмоб на честь Наталки. “Флешмоб готували близько 3-х днів, це було дещо довше ніж зазвичай, тому що в кліпі знімалися не професійні танцюристи, а справжні курсанти. Захват та радість, коли вони мене вперше побачили у формі читалися в їх очах, тому, не зважаючи на пізні зйомки, натхнення працювати мене не покидало до кінця! Коли режисер сказала: “Стоп. Зйомки завершені” - ми зробили фінальну фотографію, на якій було близько 200 чоловік. Мушу визнати, що по цьому показнику це наймасштабніший із моїх кліпів.” - поділилася співачка.

Нагадаємо, нещодавно Наталка Карпа презентувала пісню “Ти мій тип”, яка увійшла до нового альбому “Сонцезалежна”. Зараз співачка готує концерт-презентацію альбому, який планується на осінь цього року.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах