1kr.ua

У Кривому Розі поліцейські затримали наркозбувачів «метамфетаміну»

Події

У Кривому Розі поліцейські затримали озброєне злочинне угруповування наркозбувачів «метамфетаміну» Члени злочинної групи налагодили у місті схему розповсюдження психотропів – після надходження грошей на їх рахунок збувачі повідомляли замовникам місце зак...

БІЛЬШЕ

У Кривому Розі поліцейські затримали озброєне злочинне угруповування наркозбувачів «метамфетаміну» Члени злочинної групи налагодили у місті схему розповсюдження психотропів – після надходження грошей на їх рахунок збувачі повідомляли замовникам місце закладки метамфетаміну. До складу групи входило троє осіб – чоловік, дружина та їх приятель. Подружжя взяло на себе роль закладчиків психотропного засобу «метамфетамін», а їх спільник займався його постачанням до міста Кривий Ріг.

25 лютого за місцем проживанням та реєстрації затриманих співробітники управління протидії наркозлочинності та слідчі за участю спецпризначенців провели 9 санкціонованих судом обшуків. В результаті було вилучено 22 сліп-пакети з метамфетаміном, 68 заготовок та 2 пістолети з патронами. Також злочинці зберігали велику суму грошей.

Зараз слідчі готують клопотання про накладення арешту на 2 автомобілі, якими користувалися учасники злочинного угруповання. На сьогодні всі троє затримані в порядку ст. 208 КПКУ. Вилучені наркотики та зброю направили на експертизу. Крім відкритого за ч. 2 ст. 307 кримінального провадження, затриманим загрожує відповідальність за статтями 309 та 263 Кримінального кодексу України.

Коментування доступне тільки зареєстрованим користувачам

Новини у зручному для вас форматі

Ми в соціальних мережах